Zoekt u gekwalificeerd personeel?

 

Gemotiveerde en hoger opgeleide professionals

Zoekt u specialisten in de maintenance, automotive, geotechniek, mechanical engineering of elektrotechniek? Getalenteerde en gespecialiseerde medewerkers zijn vandaag de dag schaars en het wordt steeds moeilijker om de juiste mensen aan te trekken. Professionals die via ons geplaatst worden, ondersteunen wij bij het vinden van een goede balans tussen werk, gezin en persoonlijke ontwikkeling. Zo houden we onze professionals gemotiveerd en onze opdrachtgevers tevreden.

 

Al 30 jaar betrouwbare personele oplossingen

DeGraaf biedt al dertig jaar lang betrouwbare personele oplossingen in de technische sector. Onze klanten vragen om nieuwe, eigentijdse oplossingen, bij voorkeur maatwerk, en een toenemende flexibiliteit. Deze flexibilisering is nodig om de schommelingen in omzet en werkaanbod af te stemmen op de kosten. Daarnaast zien we de vraag naar nieuwe medewerkers groeien door de vergrijzing van de samenleving.

`

Samenwerkende Partners

Onze partners zijn bekende bedrijven die vaak leider zijn in hun vakgebied. Zo werken onze mensen bij SPIE, dat behoort tot de top 3 van (multi-) technische dienstverleners in Nederland. Ook Strukton - fullservice-aanbieder in de railinfrastructuur - doet een beroep op ons als er extra vakmensen nodig zijn. Dankzij ons uitgebreide netwerk en onze persoonlijk aanpak, zijn we in staat om op korte termijn gekwalificeerde, getalenteerde en gemotiveerde kandidaten te plaatsen.

DeGraaf Engineering is van alle markten thuis, dus ook die van de toekomst. Zo werken we samen met belangrijke spelers op het gebied van duurzaamheid en energiebesparing. Denkt u aan ENGIE Services en Energie - marktleider in technische dienstverlening en energietransitie - en aan Breman -leverancier van zonnepanelen en energiebesparende oplossingen. Zij weten dat onze professionals technische inhoudelijke training krijgen en altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Zoekt u tijdelijk extra professionals omdat u expertise nodig heeft voor een project of omdat u verlegen zit om personeel in verband met ziekte of drukte. DeGraaf heeft uitgebreide ervaring binnen de vakgebieden: elektrotechniek, installatietechniek, bouw, industrie, software & besturing, civiel & infratechniek, machine en werktuigbouw. We helpen u graag verder.

 

DeGraaf Rotterdam