Jouw carrière begint hier!

 

Specialisatie bij DeGraaf!

DeGraaf Engineering is actief in alle sectoren; van ict en werktuigbouwkunde tot en met bouwnijverheid en de chemie. Werk voor ons aan prestigieuze en innovatieve projecten. Word een van onze maintenance engineers in de machinebouw of implementeer embedded software zodat de machines blijven draaien.

Ben jij een professional die houdt van samenwerken, aansturen en innoveren. Denk dan namens ons mee over hightech- oplossingen in de automotive-industrie, ontwerp geavanceerde besturingssystemen in de voedingsindustrie of help mee bij het opzetten van een nieuwe fabriek?

`

Waar wil jij werken?

BAM Bouw en Vastgoed verenigt de activiteiten van BAM Bouw en Techniek (tot 2014 afzonderlijk werkzaam als: BAM Utiliteitsbouw en BAM Techniek), BAM Wonen en AM.

BAM Bouw en Techniek richt zich op commerciële en technische ontwikkeling, voorbereiding en realisatie van utiliteitsbouwwerken in Nederland en biedt tevens uitgebreide diensten op het gebied van technische installaties.

Recente vacatures

Projectleider glasvezel in Duitsland   Overijssel   Civiel en infratechniek   in overleg
Werkvoorbereider   40 uur/wk.   Noord-Holland , Alkmaar   Machine en werktuigbouw   3500 - 4000
Aankomende Kitter regio Emmen   40 uur/wk.   Drenthe , Emmen   Bouw   in overleg
Projectleider Beveiligingsinstallaties   Elektrotechniek   in overleg
 

Contact met DeGraaf Engineering

Heb je de informatie die je zocht niet kunnen vinden op onze website of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, maak dan een afspraak met een van onze consultants of loop binnen bij een van onze vestigingen. DeGraaf Engineering heeft acht vestigingen verspreid over het land. Bellen of e-mailen is natuurlijk ook mogelijk. Gebruik het contactformulier als je ons wilt e-mailen. We reageren zo snel mogelijk.