Al 30 jaar ervaring!

 

Wij als professionals

Bij DeGraaf Engineering krijg je de persoonlijke aandacht die je verdient. Ben jij een professional met passie voor zijn vak, dan nemen we je graag op in onze familie. Samen met jou gaan we op zoek naar een nieuwe werkplek waar jij namens ons werkt en waar je talenten tot bloei komen.

Zoek je een nieuwe uitdaging en afwisselend werk of wil jij je verder specialiseren in je vak? DeGraaf Engineering biedt je ondersteuning en scholingsmogelijkheden zodat jij je ambities kunt waarmaken? Wij weten wat jij als professional in een nieuwe job zoekt. Als jij voor ons komt werken, doe je dat voor een salaris dat aansluit bij jouw functie. √Čn wij bieden je interessante secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een mooie leaseauto.

Specialisatie

Of je nou gespecialiseerd bent in maintenance, automotive, geotechniek, mechanical engineering of elektrotechniek. Bij ons heb je de keuze uit opdrachtgevers verspreid over het hele land. Wij vinden altijd een geschikte opdracht voor jou. Binnen elk specialistisch deelgebied in engineering heeft DeGraaf Engineering projecten, zowel in tijdelijk als in vast dienstverband.

Bovendien denkt DeGraaf Engineering een loopbaan lang met je mee. Wij zorgen dat je een tevreden werknemer bent en blijft. Zo kun jij je volledig focussen op je werk. En doen wij waar wij goed in zijn: dat is zorgen voor de juiste match tussen jou en onze opdrachtgever. Interessante opdrachtgevers en gemotiveerde professionals bij elkaar brengen is onze missie. En dat kan volgens ons alleen door jou inzicht, inspraak en bestaanszekerheid te geven.

 

Uitgelichte vacatures

Projectleider glasvezel in Duitsland   Overijssel   Civiel en infratechniek   in overleg
Werkvoorbereider   40 uur/wk.   Noord-Holland , Alkmaar   Machine en werktuigbouw   3500 - 4000
Aankomende Kitter regio Emmen   40 uur/wk.   Drenthe , Emmen   Bouw   in overleg
Projectleider Beveiligingsinstallaties   Elektrotechniek   in overleg
 

DeGraaf Rotterdam

Contact met DeGraaf Engineering

Heb je de informatie die je zocht niet kunnen vinden op onze website of heb je behoefte aan een persoonlijk gesprek, maak dan een afspraak met een van onze consultants of loop binnen bij een van onze vestigingen. DeGraaf Engineering heeft acht vestigingen verspreid over het land. Bellen of e-mailen is natuurlijk ook mogelijk. Gebruik het contactformulier als je ons wilt e-mailen. We reageren zo snel mogelijk.